2Contact start thuiswerk concept ‘2Contact Homies’

2Contact start thuiswerk concept ‘2Contact Homies’

by Ziptone
24 november 2021

Om aan de groeiende vraag van opdrachtgevers te kunnen voldoen, lanceert 2Contact deze maand ‘2Contact Homies.’ Een thuiswerkconcept, geschikt voor enthousiaste klantcontact professionals die te ver van de bestaande vestigingen in Haarlem, Amsterdam, Den Bosch en Nijmegen vandaan wonen, aldus het bedrijf in een persverklaring. 2Contact verlegt hiermee naar eigen zeggen het blikveld naar de volledige Nederlandse arbeidsmarkt en speelt daarmee in op de groeiende vraag vanuit opdrachtgevers en de krapte op de arbeidsmarkt.

2Contact Homies worden online geworven, doorlopen een online onboarding, volgen online trainingen en ook de begeleiding gaat op afstand. De 2Contact Homies werken volledig remote, vanuit het comfort van het eigen huis.

“De keuze voor de naam 2Contact Homies is geen toevallige.” legt Manager Recruitment, Bowy van Dam uit. “Op onze fysieke vestigingen is dat teamgevoel, dat werken met je vrienden, al jaren dé verbindende factor. Datzelfde willen we voor onze Homies: vanuit thuis tóch dat gevoel ervaren van ‘erbij horen’.” Met de inzet van veelvuldig digitaal contact en met een maandelijkse terugkomdag, inclusief afsluitend social event, zorgt 2Contact voor de nodige sociale cohesie.

2Contact is al gestart met het werven van de eerste Homies in de omgeving Amersfoort. Van daaruit wordt het concept uitgebreid naar andere steden in Nederland.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top

Klantcontact.nl gaat verder als Ziptone!

Lees meer