Hofstad Search

Hofstad Search

by Ziptone
Hofstad Search

Bedrijfsprofiel Hofstad Search

Hofstad Search levert sinds 2002 diensten op het vlak van werving, selectie en (executive) search van middle en senior management binnen de klantcontact en customer experience-branche. Pia en Peter de Wijer, oprichters van Hofstad Search, hebben een achtergrond in respectievelijk Arbeids- en Organisatiepsychologie en AI. Samen beschikken ze over ruime ervaring in de uitzend- en executive search branche en in consultancy op het gebied van e-business en klantcontact. Het bureau beschikt over een uitgebreide database en een groot netwerk en heeft brede en diepgaande kennis van contactcenter processen. Hofstad Search gaat voor een persoonlijke benadering en maakt daarnaast intensief gebruik van social media, websites en search.

Portfolio

Naast werving, selectie en (executive) search van professionals voor staffuncties en middle- en seniormanagement binnen de klantcontact- en customer experience-branche bemiddelt Hofstad Search ook voor interim managementprofessionals in deze branches. Het bureau richt zich daarbij primair op kandidaten met ervaring in customer care en customer service. Daarnaast helpt het bureau bedrijven onder meer met het inrichten, doorlichten en optimaliseren van recruitmentprocessen en/of het tijdelijk overnemen van het management van recruitmentafdelingen. En tot slot biedt Hofstad Search (loopbaan)coaching voor professionals en executives in de klantcontactbranche.

Markten

Hofstad Search richt zich op organisaties in, en toeleveranciers aan de klantcontactbranche en doet dit voor voor opdrachtgevers in alle markten. Daarnaast werkt Hofstad Search voor kandidaten, op het vlak van Personal Career Coaching.

 

Hoofdvestiging Den Haag

Omzet (2020) N.A.

 

Certificaten en lidmaatschappen

Hofstad Search conformeert zich aan de recruitercode.

 

Contactgegevens

Pia de Wijer, e-mail pia@hofstad-search.nl

Twittter: @PiadeWijer

Hofstad Search op Facebook

Top